Wednesday, September 28, 2005

Shanglabangla

Ladies and gentlemen!

Dagens nytt fra Cyberjaya! Det hoeres superteknologiskfancy ut, og er akkurat det. Skolen er dekket med store stoffbilder av roboter, malaysiske dansere og enorme sommerfugler. De siste dagene har vi lekt gode gamle trollknuteleken (ja, DEN blirman tydeligvis aldri for gammel for) - "let's tangle everybody!" sa en av learerne og vi satt i gang aa lage knute. Bli-kjent-lekene skifter tydeligvis ikke saa innmari mye fra kontinent til kontinent. Det hele ble et sammensurium av fnisende kinesere, langarmede afrikanere, folk som luktet sterk krydret svette etter en lang dag med bli-kjent-leker, og lange, lyse norske ida dahlback midt oppe i det hele. Da skoledagen var omme trengte jeg en time paa oyet.
Saa var det paa'n igjen. Freshies night var dansens aften - og min gruppe "nightinggale" (ja - vi ble delt opp i grupper med fuglenavn -bare for aa faa enda mer foelelsen av aa vaere i foersteklasse igjen) dansa en meget userioes dans der gutta vrikka litt paa hoftene og jentene vifta med sjal. Det var nok noen andre som stakk av med foerstepremien der gitt.. Jeg vant derimot andrepremien for freshest girl of the year - ingen kunne vel la vaere og legge merke til det eneste lyse, lange mennesket blant gule smaa skjevoyde.

I dag kom ministeren for handel i malaysia paa besok til skolen, fordi noen studenter paa skolen har vaert med aa utvikle et skomerke. I den anledning fikk vi se et skomoteshow. Problemet med dette showet var at skoene var paa stoerrelse med et knappenaalshode der opp paa podiet. Modellene gikk fram og tilbake med skoene festet over ryggen, saann at man egentlig bare saa paa modellene. vel, vel.. gutta var i alle fall happy med hva de saa der oppe - selv om det ikke var SKO de saa paa.

idag skal jeg til kuala lumpur - drar avgaarde naa om ti min. skal til verdens stoerste kopesenter ++. naar jeg betaler 10 kroner for en enorm middag, er det nesten skummelt aa tenke paa hva klaer og annetkoster i KL... wohooo! here i come - times square shopping mall :)

Ellers er dette mine meritter for de siste dagene:
1.kloepet en indoneser i rompa
2. sunget "my heart will go on" paa scenen med en gjeng skjevoydegaerninger og spist indisk mat a la hothot.
3. Drept en firfisle som kravla bak senga mi med svenske aftonbladet

Hola! Off i go to shoppers paradise.heite hilsner fra lumpurlaila (som syns det er noe klamt med 100prosent luftfuktighet utafor doera om morran)

No comments: